Asiatiska quornbiffar

Jag är inte överförtjust i att bara äta stekt quornfärs med pasta t.ex. Så jag googlade runt lite och hittade quornbiffar. Och av det vi hade hemma så blev det min egna lilla variant. Till det serverade jag bulgur, vitlökssås och grönsaker. Snabbt och enkelt!
Quornbiffar (ca 6 st):
Ca 1 dl ströbröd
1 dl vatten
1 stor vitlöksklyfta
1 ägg
ca 200 g lätt stekt quornfärs
1 msk kinesisk soja
2 msk sweet chilisås
salt
peppar
Blanda ströbröd och vatten i en bunke. Låt dra någon minut. Blanda ner pressad vitlök, ägget, den stekta quornfärsen, sojan och sweet chilisåsen. Tillsätt salt och peppar. Arbeta för hand ihop till en smet. Forma biffarna i den storlek du vill ha. Stek i olja tills dem fått en fin färg.
Vitlökssås:
Creme fraiche
Vitlök
Salt
Peppar
Pressa i vitlöken i creme fraichen. Salta och peppra.
Servera quornbiffarna med bulgur, vitlökksås och valfria grönsaker!